Hozleiter Fanny MosolykaÍró, boldogságkutató

Mosolyka az orvosi jóslatok helyett, egy ideje a pillanatnak él. Folyamatosan fejlődik, és megmutatja nap, mint nap, hogy a "gyógyíthatatlan csak egy vélemény. Mások véleménye. Az elmúlt hónapokban több, mint száz motivációs előadást tartott, ez idő alatt több, mint 10 000 résztvevőt motivált, két országban, köztük óvodást, gimnazistát, és vállalatvezetőket. Bezsebelt egy fantasztikus férjet, egy Esélyegyenlőségért díjat, megírta második könyvét, a Lélekkódot. Facebook-követőinek a száma meghaladta a 98 ezret, és elkezdte vászonra vinni egész estés filmjének terveit a pillanat értékéről.

Fanny 25 évesen kiadta első könyvét a Te dönteszt, melyből több, mint 15 ezer példány fogyott, és a Libri kiadó  aranykönvdíját nyerte el ismeretterjesztő kategóriában az olvasók szavazatai alapján. Legolvasottabb facebook bejegyzését több, mint fél millióan olvasták. Legbüszkébb mégis arra a lányra aki életében először erős diszlexiával elolvasta akkora élvezettel Fanny első könyvét a Te dönteszt, az óvodásra, akinek visszaadta a hitét, a gimnazistára és a vállalatvezetőre, akiket elgondolkodtatott!

Mosolyka szereti segíteni, motiválni az embereket saját példáján keresztül, és hozzásegíteni őket, hogy kikerüljenek lelki mélypontjukról, észrevegyék az élet "apró" örömeit maguk körül. Tesz azért, hogy az emberekben rejlő erőt előcsalogassa. Alapítványának célja -  Mosolyka MOST Alapítvány - , hogy majd helyett, MOST tegyünk magunkért és másokért. Ezért motivációs előadásokat szervez és felhívja a figyelmet a pillanat értékre.

 

 

Tovább a kategóriában: « Kiss József Zsolt Dr. Almási Kitti »

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...