Dr. Gilbert Renaud (Kanada): A betegségek titkainak megfejtése - ismeretterjesztő előadás

2017. áprilisában a világhírű dr. Gilbert Renaud ismét Magyarországra látogat, hogy megtartsa tavaszi Recall Healing tanfolyamsorozatát. A képzéseken és a májusi országos találkozón kívül egyedül itt találkozhatnak az érdeklődők a módszer megalkotójával, aki exkluzív ismeretterjesztő előadásával nyújt betekintést annak alap összefüggéseibe. A Recall Healing egy önismereti rendszer, amelynek segítségével sajátos nézőpontból érthetünk meg bármely élethelyzetet, beleértve a betegségek és viselkedésminták hátterében álló érzelmi okokat és azok összefüggéseit napjaink nehézségeivel (például gyermekek tanulási problémáira, párkapcsolati problémáira is válaszokat kaphatunk). A módszer az önmagunkkal, valamint embertársainkkal (családtagjainkkal, élettársunkkal, barátainkkal) való kapcsolódásunk belső ellentmondásait vizsgálja, ezek feltárásával és feloldásával segíti hozzá az érintettet egy jobb életminőség eléréséhez.


Dr. Gilbert Renaud szerint életünk során kialakult problémáink arra vezethetőek vissza, hogy gondolataink, érzelmeink és tetteink nincsenek egymással összhangban. Ez azért is bekövetkezhet, mert az érzelmi lenyomatokat nem a saját életünkből hozzuk, hanem felmenőink érzelmi traumái (konfliktusai) rögzültek bennünk sejtszinten. Gyakran okoljuk magunkat, ha valami nem a szándékunk szerint alakul. A Recall Healing lehetőséget ad rá, hogy felismerjük, betegségünk vagy viselkedésünk hogyan lett volna biológiai szempontból tökéletes megoldás egy korábbi élethelyzetben. A felismerés által újra átélhetjük a szeretetteljes egységet, amelyben újból megszülethet az önmagunk felé irányuló feltétel nélküli elfogadás.
Az előadásának címe: A betegségek titkainak megfejtése, amelyhez magyar nyelvü, szakmai tolmácsolást biztosítunk. A tolmács ezúttal Vajai Márta lesz, a Recall Healing magyarországi képviseletének vezetője.

oldalra

Dr. Gilbert Renaud 11 éve konzulensként is tevékenykedik Montreálban, a Recall Healing, Total Biology, a Biological Deprogramming módszereket alkalmazva segíti az embereket a gyógyulásban. Dr. Claude Sabbah (Total Biology módszer megalkotója és fejlesztője), később Gérard Athias (Biopsychogenealogy and Biology of Physiology) és 35 éves kutatásainak segítségével kifejlesztett egy komplett rendszert, különféle képzésekkel, szemináriumokkal, workshopokkal, amit Recall Healingnek nevezett el.

35 éves holisztikus gyógyászati múlttal ma már a saját rendszerével járja a világot, és tart 9 országban tanfolyamot minden évben. Több mint 12.000 embernek adott a kezébe egy olyan módszert, amivel az egyén akár önállóan is feltárhatja az élete során elfojtott érzelmi konfliktusait, megoldást nyújtva ezzel egy egészséges élethez. Magyarországon majdnem 5 éve van lehetőségünk tőle tanulni, eddig több száz ember végezte el a tanfolyamsorozatát.

A Recall Healing önismereti módszerről
Recall Healing Logo
A Recall Healing módszerrel arra keressük a választ, hogy az érintett betegsége vagy adott viselkedésmintája miért alakult ki. Betegségünk vagy bármely más reakciónk egy adott élethelyzetben egy vagy több, a közel- és a régmúltban elfeledett megoldatlan problémára jelent szigorúan biológiai értelemben, tökéletes megoldást. Ha sikerül beazonosítanunk ezeket az élethelyzeteket és az azokat egymáshoz kapcsoló, elfojtott érzelmi megéléseket, mintegy kirakóként áll össze előttünk a kép mindazzal kapcsolatban, amit addig nem volt lehetőségünk megérteni.

A Recall Healing a tudatalattiban rögzült mintákkal és azok ismétlődéseivel dolgozik. Dr. Gilbert Renaud gyakran hivatkozik Dr. Carl Jung munkásságára, és hallgatóinak gyakran felhívja rá a figyelmét: ami nem emelkedik a tudatosság szintjére, az a külvilágban sorsszerű események ismétlődésében fog visszaköszönni. Ezen minták felszabadításával voltaképpen tudatalattink kapacitását szabadítjuk fel annak érdekében, hogy immár saját elképzeléseink és vágyaink szerint élhessük az életünket, nem a régmúlt sérelmeinkből eredő automatikus reakcióink szerint.

Az alábbi videóban egy közel 30 perces bemutató videóban mesél meghívott előadónk az általa fejlesztett, összetett önismereti módszerről (MAGYAR FELIRAT ELÉRHETŐ, NINCS MÁS DOLGA MINT A CC GOMBRA KATTINTANI ÉS KIVÁLASZTANI A MAGYAR NYELVET):

Mit kap, ha eljön a rendezvényre?

  • Egy olyan sajátos nézőpontot, amelynek segítségével megértheti lelki konfliktusainak kihatását a fizikai tüneteinkre, betegségeinkre
  • Életre szóló tudást a testi elváltozások (betegségek) és a különféle viselkedésminták kialakulásának mélyebb megértéséhez
  • Kezébe veheti sorsának tudatos irányítását, hogy felszabadítsa a mélyen Önben rejlő potenciált egy egészségesebb, teljesebb élethez

Jegyárak

Elővételes jegy

3.990 Ft
Elfogyott! Az utalásoknak 19-én délig kell beérkezniük.

Helyszíni jegy

5.000 Ft
5.990 Ft helyett. Korlátozott számban elérhető a helyszínen, érdemes időben érkezni!

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, fejlődni vágyót!
az Uplifting Creative csapata

Térkép


Esemény kezdete: 2017. 04. 19 - 18:00 Esemény vége: 2017. 04. 19 - 20:00

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...