Aktuális előadóink

Dr Gilbert Renaud

Dr. Gilbert RenaudTermészetgyógyász, Recall Healing® rendszer megalkotója

1974-ben szerzett diplomát, majd 1981-ben masszázsterapeuta lett. 1982-ben gyakornokként kezdte pályafutását Bertrand Lemieux-val, akivel több évig a Visa Egészség Centrumban dolgozott Mont-Laurierben, Kanadában. Dolgozott masszőrként, wellness konzulensként, és tanított természetgyógyászatot Természetgyógyász Iskolában (School of Naturopathy of the Upper Laurentians in Mont-Laurier).

Bővebben...
Paulinyi Tamás -- Író, pszi-kutató, a Szintézis Szabadegyetem igazgatója

Paulinyi Tamás Író, pszi-kutató, a Szintézis Szabadegyetem igazgatója

Paulinyi Tamás író, pszi-kutató több mint huszonöt éve foglalkozik a pszi-képességek (telepátia, megérzések, módosult tudatállapotok stb.) tudományos vizsgálatával, az általa vezetett Szintézis PSZI-Labor nemzetközi szinten kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhet, a közeljövő kutatási tervei között pedig kiemelt szerepet kapnak az álomtelepátia tudatos álom állapotában végzett vizsgálatai. Laborját idén nyitja újra jelentős felújítás után. Paulinyi közel ennyi ideje kutatja a módosult tudatállapotok szerepét a hétköznapokban és a pszi hatásokban. A húsz éve működő, Szepes Mária és Prof. László Ervin fővédnöksége alatt működő Szintézis Szabadegyetem alapítója és igazgatójaként ezen képességeknek a fejleszthetőségét és önismereti célú használatát is oktatja.

Bővebben...
Vajai Márta - Biologika, Recall Healing®

Vajai MártaRecall Healing® Magyarország vezetője, közgazdász, önismereti tréner

13 évesen fordult a test-lélek-szellem hármasságára épülő egészségtudatos gondolkodás felé, iskolai tanulmányaival és munkájával párhuzamosan, szabadidejében képezte magát. Részt vett a Biologika Szabadegyetem koncepciójának kialakításában, mintegy három évig dolgozott az intézmény stratégiai és marketing szakértőjeként, ezzel párhuzamosan önismereti konzulensként, előadóként és trénerként.

2012-ben ismerkedett meg a Recall Healing® módszerrel és Gilbert Renaud-val. 2013 végén önálló intézményt alapított annak érdekében, hogy minél több emberhez juttathassa el az módszer ismereteit. Jelenleg is a magyarországi közösségének vezetője, a módszerrel való munkát élete egyik legizgalmasabb önismereti utazásának tartja.

Több, mint négy évvel ezelőtt önálló önismereti rendszer kidolgozásába kezdett, amelyben korábbi ismereteit és tapasztalatait integrálja, többek között a Germán Gyógytudomány®-t, a Recall Healing®-et és a Neuro- Lingvisztikus Programozás®-t is. Egyik kedvenc kutatási területe az írás szerepe az önismeretben és lelki egészségünk megteremtésében, fenntartásában, módszertana azonban hatékonyan alkalmazható az üzleti életben is.

Mindig is szívügyének tekintette az akadémikus és az alternatív egészségügyi nézőpontok konszenzusának elősegítését, amely mélyebb vonatkozásában nem mást jelent, mint a spiritualitás és a tudomány álláspontjainak egymáshoz való közelítését. Gyakran hangoztatja: "A 21. század embere lehet egyszerre a tudomány és a spiritualitás szerelmese."

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára