Dr. Gilbert RenaudTermészetgyógyász, Recall Healing® rendszer megalkotója

1974-ben szerzett diplomát, majd 1981-ben masszázsterapeuta lett. 1982-ben gyakornokként kezdte pályafutását Bertrand Lemieux-val, akivel több évig a Visa Egészség Centrumban dolgozott Mont-Laurierben, Kanadában. Dolgozott masszőrként, wellness konzulensként, és tanított természetgyógyászatot Természetgyógyász Iskolában (School of Naturopathy of the Upper Laurentians in Mont-Laurier).

 1993-ban kezdte tanulmányozni a lelki traumák mögött húzódó konfliktusokat, amik kihatnak a fizikai testre betegség formájában. Tanulmányozta a betegségek szimbolikáját, és azt, hogy melyik agyi területben okoz elváltozásokat a trauma.

11 éve konzulensként is tevékenykedik Montreálban, a Recall Healing, Total Biology, a Biological Deprogramming módszereket alkalmazva segíti az embereket a gyógyulásban. Dr. Claude Sabbah (Total Biology módszer megalkotója és fejlesztője), később Gérard Athias (Biopsychogenealogy and Biology of Physiology) és 30 éves kutatásainak segítségével kifejlesztett egy komplett rendszert, alap és felsőfokú képzésekkel, szemináriumokkal, workshopokkal, amit Recall Healingnek nevezett el.

30 éves holisztikus gyógyászati múlttal ma már a saját rendszerével járja a világot, és tart 9 országban tanfolyamot minden évben. Több, mint 10.000 embernek adott egy olyan módszert a kezébe, amivel teljesen feltárhatja az életében lévő konfliktusokat, és megoldást nyújt egy egészséges élethez. Magyarországon eddig majdnem 1000 ember végezte el a tanfolyamait.

 

Tovább a kategóriában: « Vajai Márta