Vajai MártaRecall Healing® Magyarország vezetője, közgazdász, önismereti tréner

13 évesen fordult a test-lélek-szellem hármasságára épülő egészségtudatos gondolkodás felé, iskolai tanulmányaival és munkájával párhuzamosan, szabadidejében képezte magát. Részt vett a Biologika Szabadegyetem koncepciójának kialakításában, mintegy három évig dolgozott az intézmény stratégiai és marketing szakértőjeként, ezzel párhuzamosan önismereti konzulensként, előadóként és trénerként.

2012-ben ismerkedett meg a Recall Healing® módszerrel és Gilbert Renaud-val. 2013 végén önálló intézményt alapított annak érdekében, hogy minél több emberhez juttathassa el az módszer ismereteit. Jelenleg is a magyarországi közösségének vezetője, a módszerrel való munkát élete egyik legizgalmasabb önismereti utazásának tartja.

Több, mint négy évvel ezelőtt önálló önismereti rendszer kidolgozásába kezdett, amelyben korábbi ismereteit és tapasztalatait integrálja, többek között a Germán Gyógytudomány®-t, a Recall Healing®-et és a Neuro- Lingvisztikus Programozás®-t is. Egyik kedvenc kutatási területe az írás szerepe az önismeretben és lelki egészségünk megteremtésében, fenntartásában, módszertana azonban hatékonyan alkalmazható az üzleti életben is.

Mindig is szívügyének tekintette az akadémikus és az alternatív egészségügyi nézőpontok konszenzusának elősegítését, amely mélyebb vonatkozásában nem mást jelent, mint a spiritualitás és a tudomány álláspontjainak egymáshoz való közelítését. Gyakran hangoztatja: "A 21. század embere lehet egyszerre a tudomány és a spiritualitás szerelmese."

Tovább a kategóriában: « Paulinyi Tamás Dr. Gilbert Renaud »