Domján AndrásHipnoterapeuta, Agykontroll oktató

10 éves korában végezte el az Agykontroll tanfolyamot, édesapja Dr. Domján László honosította meg a Silva-féle Agykontroll tanfolyami szintű oktatását Magyarországon (több, mint 200.000 ember végezte el a kurzust).
2010-ben elvégezte a kanadai HTIA (Hypnotism Training Institute of Alberta), hipnózis oktató intézet képzéseit, és hipnoterapeutaként kezdett dolgozni.

 

Mivel az agykontroll nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a magyar emberek önszuggesztió és meditációs technikákat tanulhassanak, ezért 2012-ben elvégezte az agykontrolloktató-képzést, és azóta rendszeresen járja az országot, hogy minél több embert tanítson meg az egyszerű, de rendkívül hatékony módszer elsajátítására. Mostanra már nem csak az országban, de a külföldön élő magyarokhoz is sikerült eljuttatni a négy napos kurzust magyar nyelven.

A hipnózist a magyar származású, de Kanadában élő Kun Attilától tanulta (Hypnotist Training Institute of Alberta), akinek a mestere Gil Boyne volt, aki az évszázad hipnotizőre címet egyedül tudhatta magáénak. Ő fogadtatta el USA-ban a hipnoterápiát és alapította meg az ACHE (American Council of Hypnotist Examiners) Intézetet.
Domján András személyes célja, hogy segíthessen az embereknek kiszakadni a szürke hétköznapjaikból, felismerjék és megoldják azokat az érzelmeket, amik akadályozzák őket abban, hogy a saját életükben megtalálják a boldogságot.

Tovább a kategóriában: « Dr. Almási Kitti