Rólunk

Koncepció:

Világunkban óriási léptékű ébredés észlelhető az utóbbi 10 évben, sorra jelennek meg az új kutatások, gyógymódok, technikák az egészség megőrzésének érdekében. Ez a tendencia az internetnek köszönhető igazán, hiszen soha nem látott módon összeköti a szakembereket, így a kutatások, amik évtizedekkel ezelőtt szakmai lapokban jelentek csak meg, mára már kisebb-nagyobb blogok, honlapok, magazinok és rendezvények kiemelt témái. Ezen felületek elősegítik, hogy hatékonyan jusson el az információ az emberekhez, amitől egészségesebb, teljesebb életet élhetnek.

Több évnyi rendezvényszervezés, cégmenedzsment után úgy döntöttünk, itt az idő színre lépni, és nekünk is elősegíteni ezt a pozitív, globális életmód változást. Egy forró nyári éjszakai beszélgetés alkalmával meg is állapodtunk: útjukra indítjuk a programsorozatainkat.

Lélekemelő konferenciák, tudattágító előadások, izgalmas kerekasztal beszélgetések, mámorító rezgésű koncertek, életmód fejlesztő táborok... sok mindent tartalmaz a víziónk, és mivel az élet minden területén elképesztő méreteket öltő változások zajlanak, így a gyakorlati tudást elősegítő technikák, módszerek, tanulmányok szakembereit, előadóit hívjuk meg a rendezvényeinkre, hogy mindenki első kézből értesüljön a legfrissebb kutatásokról, és szakmai szempontból is a legminőségibb szolgáltatást nyújtsuk.

Azt a korszakot, amelyben a lexikális tudást növelték a rendezvények az utóbbi években magunk mögött hagytuk, és mindenkinek egy a célja: hogy tudatosan, lelki egészséggel élje mindennapjait gyorsan változó világunkban, és minden gyakorlati tudást megkapjon ahhoz, hogy egész embernek érezze magát minden egyes nap.

Küldetés:

Legfőbb célunk az, hogy a professzionális csapatnak köszönhetően létrehozzunk egy olyan céget, amely a lehető legminőségibb módon juttatja el azt az organikus, önszerveződő világképet, aminek segítségével minden egyes ember öntudatra ébredhet, és ráeszmélhet, hogy a tudatosság fejlesztése nem más, mint alapvető szükséglet ahhoz, hogy ebben a merőben új, formálódó világrendszerben teljes életet élhessen.

Meggyőződésünk, hogy a 21. századi ember felelősséget vállal a tetteiért, egészségét azzal is óvja, hogy a lelki világát rendben tartja, és folyamatosan fejleszti a tudását annak érdekében, hogy mindig szellemileg éber legyen. Számokkal kifejezhetetlen, mennyivel több lehetőségünk van arra, hogy nem csak a saját, hanem a körülöttünk élő közösségek életét is felvirágoztassuk cselekvőképességünkkel, kreativitásunkkal, ötleteinkkel, szeretetünkkel.

Minden lelki, szellemi és testi erőnket megmozgatva az a legfőbb célunk, hogy mindannyian tudatos, hasonló értékrendszert valló tagjává váljunk a közösségnek, és elősegítsük ezt az meghatározó időszakot, amelybe úgy döntöttünk, hogy leszületünk.

Olyan cégként szeretnénk létezni Magyarországon, amely az elkötelezett, tudatos közösségi tagokat minden erőforrással támogatja, és elősegíti azt, hogy kiépüljön az az infrastruktúra, amelynek segítségével felépíthetjük ezt az új, közös értékrendszeren alapuló társadalmat, amelyben szeretnénk ha felnőnének majd a gyermekeink is.

Csapat:

A szervező brigád több főből áll, mindenki jelesen teljesített az eddigi munkái során, de most úgy döntöttünk, hogy egyesítjük az energiánkat, feladjuk a régi rendszerben létezést, és elkezdjük építeni az újat, ami elavulttá teszi a régit. Világnézetünk hasonló, és egyre inkább csiszoljuk össze, hiszen sok időt töltünk egymás társaságában, és persze a hétköznapi életünket is feladtuk az ügy szolgálatának érdekében. Az ügy nem más, mint hogy olyan társadalomban nőjenek fel a gyermekeink, ahol az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a lelki egészség, a szellemi nyitottság alapvető és tagjai a lehető legközelebb élnek a természethez.

Mindennapjainkban rendszeresen meditálunk, mozgunk, éberen figyeljük a legújabb kutatásokat, és formáljuk a világképünket annak érdekében, hogy minél tudatosabban, minden erőnkkel összpontosítva ügyeljük a folyamatokat, és a projektek megvalósulását.

Az új világ, a közösség, a 21. századi ember számára, számotokra állunk rendelkezésre.
Amennyiben úgy érzed te is hasznos tagjává válhatnál a csapatunknak, várjuk jelentkezésedet az alábbi e-mail címen: Ez az Emailcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.